Deze voiceover die zeker wel een plaatsje krijgt op mijn webpagina.

Deze man een aardig mens in het algemeen heeft een geweldig stemgeluid ""gewoon een dijk van een stem"",heel opvallend en herkenbaar voor mij, zijn stem herken ik uit duizenden andere stemmen van vroeger tot op heden van radio & televisie.

Hij die toch maar even een tekst tot leven kan brengen, vol kracht en met veel passie.En ook een Marconi-Award heeft gewonnen voor beste stem.

Iemand die ook even meer dan honderdduizend promo''s heeft ingesproken, iets wat ik als startend broekie nooit meer ga of kan inhalen gezegd met een lach.

Ja en hoe wordt je dan uiteindelijke ""voice-over"" zoiets komt niet aanwaaien,een vraag waar ik al langer mee rond liep,en toch maar het verhaal gelezen van zijn webpagina meerdere keer trouwens,en las het stuk uit als een goed boek.

Bezoek zijn webpagina en de link staat er ook vermeld voiceover.nu