Een internet radiostation wat ik zeker niet onvermeld wil laten op mijn "site" in het bijzonder zelfs, aardige en gezellige mensen om mee samen te werken. Ik was daar tijdelijk te beluisteren als stations voice ((leuk)), met promo's en jingle's.


(radiomakers in hart en nieren)

Het station met leuke programma's met eigenaars Ben Dul ((in de huiskamer van)) en Jan Drenth (Lekker Hollands) tevens programmamakers in hart en nieren beiden gefascineerd door geluid,  ondanks hun visueel toegankelijkheid maar wel met een uitstekend gehoor beter dan mijzelf. Deze twee heren staan achter het groeiend en boeiend radiostation. Wat zei voor elkaar krijgen met een computer om zo programma's te maken, ik doe ze het niet na. En naast het draaien van goede muziek ook nog eens met een geweldig audio-soundprocessing voor de dag weten te komen met het station waar men ""U"" tegen zegt. Dit doen oren gewoon strelen.


(de tijd in vogelvlucht)

In het jaartal 1994 ontmoeten ik "'radiofreak"' Ben Dul, iemand trouwens met een brok ervaring en kennis van audio-techniek jij maakt hem niet veel wijs. Wij hadden samen al kennis gemaakt via andere communicatie wegen met een 27mc bakkie, veel later pas met een computer en skypeverbinding. En aangezien ik zelf toen bezig was als radiodeejay bij een radio piraat waren wij op zoek naar jingle's. En het grote moment was daar en waren in zijn mega-geluidsstudio met veel apparatuur  ""man o man"" dat wij amper konden zitten. Teksten staand inspreken toen, want wat was een stoel voor hem. Ja je komt toch om in te spreken heb je daar een stoel voor nodig dan "broodnuchter" gezegd. En wat hij nog altijd als de dag van vandaag en nog steeds mooi omschrijft  ""freaken"" met geluid, want dat deden wij vroeger veel en nog steeds als het kan, om met geluid bezig te zijn in een woord (verslavend), om aan een promo of radiojingle te werken met als opmerking ""Hans je maakt vette dingen"". Als ik met hem vroeger belden via skype was het altijd gezellig er kwam geen einde aan ik wist zelf altijd een leuke sfeer te creëren. In de avonduren bellen en gesprekken voeren en ""freaken"" met geluid tot vroeg in de ochtend, dat je de vogels weer hoort gaan fluiten, geweldig!... ja...."freaken"...Ben Dul....een pracht mens.


De link staat onder de foto boven van Everything Radio en neem een kijkje op hun website. En luister ook meteen even naar de muziekstream.