Een internet radiostation wat ik zeker niet onvermeld wil laten op mijn "site" in het bijzonder zelfs, aardige en gezellige mensen om mee samen te werken. Ik was daar tijdelijk te beluisteren als stations voice ((leuk)), met promo's en jingle's deze audiovoorbeelden zijn te beluisteren in de oude doos hier op de webpagina.

In het jaartal 1994 leerde ik "'radiofreak"' Ben Dul kennen, iemand trouwens met een brok ervaring en kennis van audio-techniek jij maakt hem niet veel wijs. Wij hadden samen al kennis gemaakt via andere communicatie wegen met een old school 27mc bakkie, veel later pas met een computer en skypeverbinding. En aangezien ik zelf toen bezig was als radiodeejay bij een radio piraat waren wij op zoek naar jingle's. En het grote moment was gekomen en waren in zijn mega-geluidsstudio met veel apparatuur  ""man o man"" dat wij amper konden zitten. Teksten staand inspreken toen want wat was een stoel voor hem. Ja je komt toch om in te spreken heb je daar een stoel voor nodig dat "broodnuchter" gezegd. En wat hij nog altijd als de dag van vandaag en nog steeds mooi omschrijft  ""freaken"" met geluid want dat deden wij vroeger veel en nog steeds als het kan om met geluid bezig te zijn in een woord (verslavend), om aan een promo of radiojingle te werken met als opmerking ""Hans je maakt vette dingen"". Als ik met hem vroeger belden via skype was het altijd gezellig er kwam geen einde aan ik wist zelf altijd een leuke sfeer te creëren. In de avonduren bellen en gesprekken voeren en ""freaken"" met geluid tot vroeg in de ochtend, dat je de vogels weer hoort gaan fluiten, geweldig!... ja...."freaken"...Ben Dul....een pracht mens.


De link staat er vermeld Everything Radio en neem een kijkje op de website. En luister ook meteen even naar de muziekstream van dit station.